آیا من باید بدهی مالیاتی و بیمه ای رو پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۳ #88609793

سلام

من کارخونه خودم رو با قرارداد ۲ساله اجاره به شرط تملیک به یه شخص دیگه دادم و حدود یک سال این شخص فعالیت توی واحد رو ادامه داد و قرارداد اجاره با توجه به عدم تحقق قرارداد فسخ شده.
الان بعد دو سه سال کلی بدهی مالیاتی و بیمه ای رو از من میخوان،درحالی که این شخص با نام شخصیت حقوقی دیگه ای فعالیت میکرده.

آیا من باید بدهی مالیاتی و بیمه ای رو پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی مالیات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مدت قرارداد پرداخت بیمه و مالیات به عهده مستاجر خواهد بود

خیر چون شخصیت حقوقی شما فعالیتی نداشته است بر عهده شما نمیباشد .

آیا من باید بدهی مالیاتی و بیمه ای رو پرداخت کنم؟
خیر مستاجر مکلف به پرداخت است

بدهی مالیاتی و بیمه ای مدت اجاره برعهده مستاجر است

با سلام
درمدت زمان قرارداد کلیه بدهی بیمه ومالیاتی برعهده مستاجر میباشد

بدهی مالیاتی و بیمه ای برعهده مستاجربوده است

سلام . از ابتدای زمان قرارداد اجاره تا زمان فسخ و تخلیه ، همه این هزینه هاو جرایم متعلقه باید توسط مستاجر پرداخت گردد .