توقیف اموال و فروش آن به علت درخواست وجه سفته

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱ #88585628

با سلام، دو سال پیش خانه‌ام را به شخصی فروختم ولی خریدار به میزان ثمن معامله به من به مبلغ چهارصد میلیون سفته داد به این دلیل که با ثمن معامله کار کند و ماهانه به من سود پرداخت کند ولی بعد از یک‌سال به دلیل این که از افراد دیگری هم پول گرفته بود و سود ماهانه پرداخت نکرد با شکایت حدود پانصد نفر به زندان رفت. حالا سوال من این هست که من برای رسیدن به مبلغ سفته‌هایم می‌توانم درخواست توقیف اموال او را داشته باشم تا با حکم دادگاه به فروش رود؟ البته لازم به ذکر هست که خانه‌ای که من به او فروختم توسط این شخص به فرد دیگری فروخته شده و الان هم پانصد نفر مالباخته از این فرد شکایت کرده‌اند. با تشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست مطالبه وجه سفته بدهید و با قرار تامین خواسته اموال ایشان را در صورت وجود توقیف کنید.

با سلام
امکان توقیف ملک موصوف به علت فروش به شخص ثالث وجود ندارد. می توانید با درخواست تامین خواسته ضمن دادخواست مطالبه وجه سفته سایر اموال ایشان را توقیف نمایید.

سلام شما نیز مثل طلبکاران دیگر به میزان طلب خود میتوانید از اموال ایشان توقیف نمایید

با درود
از طریق ارائه دادخواست مطالبه وجه سفته به همراه تامین خواسته اقدام بفرمایید

با درود، اگر با سند رسمی منتقل نمودید و قطعی شده باشد "احتمالا" دیگران آنرا توقیف کرده اند شما باید به وکیلی مراجعه کنید و با ارائه قرارداد خود ببینید آیا راهی برای ابطال یا فسخ قرارداد دارید یا خیر در اینصورت می توانید خانه تان را پس بگیرید. شایان ذکر است مشکل شما با راهکار قضائی دست کم یکسال زمان نیاز دارد (هرچقدر پیچیده شود مدت بیشتر).

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، به هرحال باید دادخواست مطالبه وجه سفته توام با تقاضای صدور قرار تامین خواسته معادل وجوه سفته ها در دادگاه حقوقی مطرح نمایید تا اگر اموالی اعم از منقول و غیرمنقول یا وجوه نقد در حساب‌های بانکی اش داشته باشد ، سریعا بنفع خودتان توقیف نمایید ،ولی اگر خونه مذکور را به نام شخص غیر انتقال داده باشد ، قابل توقیف بابت بدهی طرف دعوی شما ممکن نیست.
بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی با سایت بنیاد وکلا با ارسال تصاویر مدارک مربوطه با ما مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

سلام امکان توقیف منزل با این توصیف وجود ندارد .