مهریه از سهم الارث شوهر چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۹ #88580667

سلام شوهرم دوساله من را با بچه تو شکمم رها کرده الان بچه م پیشمه و بزرگ شده و شوهرم هنوز هیچ خبری ازش نیست و برای ترک انفاق با وجود گرفتن وکیل محکوم به یکسال زندان شد و برا نفقه خودم و بچه مم محکوم شده ولی هیچکدومو نمیده و به تازگی درخواست مهریه دادم که هنوز دادگاه تشکیل نشده و الان دو روزه با خبر شدم پدر شوهرم فوت کرده و شوهرمم تنها پسره آیا میتونم از ارثی که بهش میرسه مهریه و نفقه ام رو بردارم و چطوری اینکارو بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف سهم الارث برای وصول مهریه بلامانع است.

با سلام
در صورت انجام انحصار وراثت و تعیین شدن سهم الارث شما به راحتی میتوانید سهم همسرتان را بابت مهریه و نفقه توقیف نمایید.حتی اگر سهم الارث هم مشخص نشده باشد،میتوانید درخواست توقیف ترکه پدرشوهر را به میزان نسبی سهم همسرتان تا تعیین تکلیف نهایی ترکه بنمایید.این درخواست را به شعبات رسیدگی کننده به مهریه و نفقه تقدیم کنید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
بله شما میتوانید از طریق دادگاه اقدام به توقیف سهم الارث همسر خود کنید

سلام شما ابتدا باید مطلع بشوید که انحصار وراثت انجام شده یا خیر د صورت عدم انجام آن شما به عنوان ذی نفع اقدام به دادن دادخواست انحصار وراثت نمایید وهمزمان از آن تقاضای مطالبه مهریه نمایید !