آیا جز مهلت قانونی محسوب میشه و میتونم اعتراض بزنم یا نمیتونم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #88536973

با سلام

برای بنده به عنوان شاکی در پرونده مربوط به بیمه کارگر و کارفرما رای قرار منع تعقیب صادر شده و ۲۰ روز مهلت اعتراض داده شده
تاریخ ۲۳ اردیبهشت دادنامه تنظیم شده و تاریخ ۲۴ اردیبهشت ابلاغ شده
خواستم بدونم با توجه به اینکه فردا جمعه و تعطیله آیا شنبه مورخه ۱۴ اردیبهشت جز مهلت قانونی محسوب میشه و میتونم اعتراض بزنم یا نمیتونم؟

سپااااس

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای محاسبه مهلت های قانونی آئین دادرسی ، روز ابلاغ و روز اقدام محاسبه نشده و ۲۰ روز بین ابلاغ و اقدام ملاک قرار میگیرد . یعنی ۲۴ اردیبهشت محاسبه نمیشود و از ۲۵ باید ۲۰ روز را بشمارید که میشود ۱۴ تیر .

باسلام
در صورتیکه آخرین روز مهلت اعتراض به تعطیلی بخورد فردای روز تعطیل را آخرین روز اعتراض محسوب میکنند