بیرون کردن مستاجر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۲۳ #88524653

با سلام / خواهش میکنم به بنده کمک کنید
پدرم طبقه بالای خونمون رو چند روز پیش از طریق آژانس املاک محل اجاره داد به یه آقا که مدعی بود خونه رو برای خودش و خانمش میخواد و آژانس املاکی هم تاییدشون کرد
تو قراردادی که تنظیم شد خونه رو از ۱ آذر ۹۸ اجاره داده تا ۳۰ آبان ۹۸
حالا این آقا با درخواست های مکرر خواست که از ۱۵ آبان و ۱۵ روز قبل شروع قرارداد بیاد تو خونه و شروع کنه به شستن خونه و نظافتش و زودتر بیاد ساکن بشه
الان تو این چند وقت اولا اینکه اساس کشی نکرده و فقط شب ها ساعت ۱۲ به بعد به همراه یه دختر خانمی میاد تو خونه و معلوم نیست که اصلا خانمش هست یا نه و از طرفی شب تا صبح شروع میکنن به دعوا و فوش دادن های رکیک به هم که گویا در اثر مصرف مواد مخدر هست . چون بوی بسیار بدی از توی نورگیر به طبقه پایین منتقل میشه

حالا خواستم ببینم باید چیکار کنیم ؟ چطور میتونیم بیرونشون کنیم ؟ اگه بیرون نرفتن چی ؟
اگه شناسنامه آوردن و واقعا زن و شوهر بودن چیکار کنیم ؟
واقعا خانوادم اذیت هستن لطفا کامل راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون مدنی مستاجر نمی تواند از مال اجاره در غیر موردی که در قرارداد ذکر شود استفاده کند قاعدتا در قرارداد شما ذکر نشده است به منظور سکونت متعارف اما آنچه که در عرف رویه است در حکم تصریح در عقد است بنابراین عرف در این راستا اجازه این چنین انتفاعی را به مستاجر نمی دهد.مطابق قانون مدنی در ماده ۴۹۲ شما میتوانید قرارداد اجاره را فسخ کنید.همچنین مطابق ماده ۴۸۷در صورت تعدی و تفریط مستاجر از مورد اجاره اگر موجر نتواند او را منع کند حق فسخ اجاره را دارد در این راستا به طور شکلی شما با اظهار نامه رسمی میتوانید از ایشان بخواهید در رفت و آمد خود برای شما ایجاد مزاحمت نکند و ... در صورتی که تغییری در رفتار وی محرز نشد با طرح دادخواست علیه مستاجر و دعوت دو نفر از اهالی برای شهادت می توانید تقاضای فسخ اجاره را بخواهید . این روش فسخ هیچ گونه جایی برای ادعای احتمالی ایشان مبنی بر جبران ضرر باقی نخواهد گذاشت.

- اگر در اجاره نامه قید شده که به خانواده اجاره داده شده ، با اثبات نسبت مستاجرین اقدامی متصور نیست . ولی اگر رابطه زناشوئی نداشته و نامحرم باشند به شرط اثبات می توانید قرارداد را فسخ را نمائید .
- در خصوص دعوا و الفاظ رکیک و ...... با ۱۱۰ تماس گرفته و گزارش تائید درگیری را از مامور اعزامی دریافت داشته و بر علیه مستاجرتان به اتهام آزار و اذیت طرح شکایت نمایید .
- در خصوص مواد مخدر ، اقدام و شکایتی توصیه نمی شود . چون اثبات موضوع بسیار مشکل بوده و در صورتی که نتوانید اثبات نمائید راه را برای شکایت متقابل هموار کرده اید .