امکان استفاده از بیمه متوفی علی‌رغم اقرارنامه سلب هرگونه حق و حقوق

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸ #88508666

با سلام، بعد از فوت شوهر، اقرارنامه غیرمادی جهت سلب هرگونه حق و حقوق را امضا کرده‌ام. آیا با این وجود، بیمه شوهرم را نمی‌توانم برای خودم درست کنم؟ یا اینکه بیمه جزء موارد سلب شده نمی‌باشد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید مستمری ایشان را دریافت نمایید و اقرارنامه مزبور شامل این حق نمی باشد.

سلام
حقوق بیمه گزار با فوت او طبق قانون به بازماندگان تعلق می گیرد و وجود اقرارنامه غیر مالی نمی تواند نافی حقوق مالی شما که به تصریح قانون معین شده باشد.هرچند متن سند اقرارنامه و خطاب ان باید مطالعه شود.

میتوانید درخواست مستری نمایید و این موضوع تاثیری بر مستمری ندارد.

باسلام با توجه باینکه شما در اقرار نامه بطور کل خود را از حق و حقوق محروم کرده اید و در مقابل بیمه متعلقه شوهر متوفی در دایره و حیطه و زمره همین اقرار نامه قرار می گیرد لذا بیمه شوهر متوفی از شمول این دایره خارج نیست.

سلام بنظر میرسد میتوانید مستمری را دریافت کنید

سلام مشمول این اقرار نمی باشد