ادعای مالکیت من با سند رسمی را قبول ندارد؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۸ #88507691

من و برادرم در یک زمین سند دار قدیمی که مالک ان پدرمان هستن خانه ساختیم برادرم ۲۵ سال پیش در یک طرف و من ۱۰سال بعد در طرف دیگر سال ۹۳ برادرم پیش پدرم آمد و درخواست انتقال سند برای کل زمین غیر از زمین خانه من و پدرم قبول نکرد و متراژی را در نظر گرفت و دیوار نیم متری کشیده شد برا مشخص کردن محدوده و از قسمت پشت و کنار خانه من فاصله حدود ۱/۵ متری جزو زمین من در نظر گرفته شد" برادرم کار قولنامه و تبدیل به سند رسمی تک برگ را انجام داد و سند تک برگ رسمی گرفت و منم سال ۹۷ برای الباقی که شامل خانه ای که ساخته بودم و ۱/۵ متر قسمت پشت و کنار برای خودم با حضور پدرم سند رسمی گرفتم و حالا برادرم اجازه نمیدهد از قسمت پشتی و کنار که در سند من ثبت شده ساخت و ساز را شروع کنم و میگوید من از قبل اخرین قولنامه و سند رسمی یک قولنامه دیگر دارم که قسمت پشتی و کناری خانه من را شامل میشود و ادعای مالکیت من با سند رسمی را قبول ندارد و من ماندم چکار کنم -در ضمن پدرم در قید حیات هستن

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادرتان اگر ادعایی دارد باید طرح دعوی کند.شما هم اگر ایشان ممانعت یا مزاحمتی ایجاد کرد میتوانید شکایت کنید.

درود
هر کس قسمت پشتی را به موجب معامله مقدم خریداری کرده است مالک می باشد.

سلام
دادخواست رفع تصرف بدهید

سلام، به طرفیت ایشان دادخواست ممانعت از حق مطرح نمایید

درود بر شما، می‌توانید بر اساس سند خود دعوی ممانعت از حق مطرح نمایید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

میتوانید دادخواست ممانعت از حق دهید.