اجرای آرای روابط کارگری و کارفرمایی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #88494139

با سلام، اداره کار دادنامه هیات حل اختلاف( تجدید نظر) را برای اجرا به دادگستری معرفی مینماید. بخشی از خواسته من که به آن اعتراضی نشده است در دادنامه هیات تشخیص ( بدوی) است که قاعدتا" بواسطه عدم اعتراض، قطعی شده است. قسمت را چگونه میتونم به اجرا بگذارم؟ متشکرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب از طریق اجرای احکام دادگستری،اجرای حکم را درخواست نمایید

می توانید تقاضای اجرای حکم را از طریق اجرای احکام دادگستری کنید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، طبق حکم می‌تونه از راههای مختلفی قابل اجرا باشه مثل تامین اجتماعی یا همون اجرای احکام مدنی

با سلام
به اداره کار مراجعه و تقاضای ارسال پرونده به اجرای احکام دادگستری نمائید و از این طریق امر را پیگیری نمایید