تغییر دادن نام خانوادگی با پسوند پیر بلوطی چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۳۲ #88471

سلام .
ازاینکه جهت خوندن سوال و دادن جواب وقت میگذارید ممنونم .
البته یک بار این سوال رو پرسیدم ولی چون جواب داده شده ابهامات بنده رو رفع نکرد دوباره سوالم رو به صورت کامل مطرح کردم خواهش میکنم به طور کامل جواب بدید تا بتونم اقدام لازم رو انجام بدم .
نام خانوادگی بنده خلجی پیربلوطی بود که چند سال پیش پسوند پیربلوطی رو از آخر نام خانوادگی خودم حذف کردم و در صفحه توضیحات شناسنامه ثبت شده که به موجب بخشنامه 43/6300 سازمان کلمه پیربلوطی از آخر نام خانوادگی صاحب سند حذف گردید . با این توضیح که از یک طرف در محل سکونت بنده دو نام خانوادگی خلجی پیربلوطی و قاسمی پیربلوطی اکثریت رو تشکیل میدن و از طرف دیگه نام خانوادگی مادرم هم قاسمی پیربلوطی هستش قصد دارم نام خانوادگی خودم رو از خلجی به قاسمی یا قاسمی پیربلوطی تغییر بدم و به دلیل توضیحات داده شده نام خانوادگی قاسمی با پسوند و پیشوند رو نمیخوام .به اداره ثبت احوال محل سکونت خودم که محل صدور شناسنامه ام هم هست مراجعه کردم و گفتن که باید از دارنده حق تقدم نام خانوادگی قاسمی اجازه گرفت ، دارنده حق تقدم مشخص نیست ، چون پسوند پیربلوطی رو حذف کردی این یعنی یک بار نام خانوادگی رو تغییر دادی و برای بار دوم نمیتونی و یکسری جواب های رفع تکلیف دادن .الان میخوام نام خانوادگی خودم رو تغییر بدم و میخوام که بعد از این تغییر توضیحات مربوط به این تغییر در صفحه توضیحات شناسنامه ثبت نشه و توضیحات چند سال پیش مربوط به حذف پسوند پیربلوطی که در صفحه توضیحات شناسنامه ثبت شده از صفحه توضیحات شناسنامه حذف بشه و در صفحه توضیحات شناسنامه چیزی ثبت نشه .الان سوالم این هستش که :
1 . الان که قصد تغییر نام خانوادگی رو دارم نام خانوادگی خلجی رو به نام خانوادگی قاسمی تغییر بدم یا به نام خانوادگی قاسمی پیربلوطی ؟
2 . برای انجام این کار میخوام وکیل بگیرم هزینه حق الوکاله وکیل چقدر میشه ؟
3 . با توجه به اینکه بنده از استان چهارمحال و بختیاری مزاحم میشم در کانون وکلای شما وکیلی هست که انجام کار رو به ایشون بسپارم ؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید.

1. در این خصوص باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید.

2.به صورت توافقی میان وکیل و موکل میباشد.

3.بله باید با دفتر تماس بگیرید.02187132