تخلف محرز سردفتر در ذکر عنوانی برخلاف حکم قطعی طلاق

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹ #88438457

با سلام، سردفتر طلاق در صورتجلسه تنظیمی طلاق رجعی که پیش از سند اصلی تنظیم شده برخلاف حکم قطعی دادگاه عنوانی رو ذکر کرده. در جوابیه به شکایت ثبت شده در بازرسی اداره ثبت استان نوشته شده که تخلف سردفتر محرز هست و حق هرگونه اقدام قضایی رو هم برام محفوظ دونستن. آیا کار سردفتر مصداق ماده ۵۳۴ مجازات اسلامی و جعل مفادی هست؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حیر مشمول جعل مفادی نیست با این حال برای جوابدهی دقیقتر باید سند مطالعه گردد.

سلام وقوع تخلف حتما منتج به وقوع جرم نیست باید بررسی کامل انجام شود.

سلام، نیازمند بررسی حکم دادگاه و صورتجلسه سردفتر و باقی اسناد و مدارک است.

با سلام
اظهارنظر در این رابطه نیازمند بررسی رای دادگاه، صورتجلسه مزبور و سایر اوراق و مدارک می باشد.