تعداد دفعات استفاده از بیمه بیکاری چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۵۷۱ #88436678

سلام و عرض ادب
سه سوال داشتم از اساتید گرامی:
۱. اصلا محدودیتی در دفعات استفاده ذکر شده است؟
۲.حداقل فاصله زمانی استفاده بین دو بیمه بیکاری چقدر است؟
۳.جهت استفاده از بیمه بیکاری آیا باید در محل کار جدید حداقل شش ماه کار کرده باشد یا کلا حداقل شش ماه کار در هرجایی که باشد کفایت میکند؟

پیشاپیش تشکر میکنم از لطفتون

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای محاسبه طول مدت بیمه بیکاری در هر دفعه چه بار اول چه بار دوم و دفعات بعدی بایستی از فرمول زیر استفاده شود :
جمع سابقه بیمه کارگری (که حق بیمه بیکاری به میزان (۳%) آن پرداخت شده است). ممکن است این سابقه از چندین کارگاه واریز شده باشد. سابقه واریز بیمه می تواند با فاصله یا متوالی باشد.
از روی جدول بیمه بیکاری مدت استحقاق بیمه بیکاری کل استخراج می شود.
کل مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری که کارگر قبلا استفاده کرده استخراج می شود.
در نهایت مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری (۳) از مدت استحقاق بیمه بیکاری (۲) کسر شده و مدت باقی مانده به کارگر پرداخت می شود.

با سلام
کارگر برای اخذ بیمه مقرری بیکاری دو شرط باید دارا باشد:
اول آنکه حداقل یکسال سابقه بیمه داشته باشد
دوم اینکه در آخرین محل کار حداقل ۶ ماه سابقه بیمه داشته باشد