اگر از شوهرم جدا بشم و طلاق بگیرم بچه ها رو میتونم نگه دارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۰ #88424252

من مادری هستم۳۲ ساله با دو فرزند، یه دختر یه پسر، پسرم سه سالشه و دخترم ۱ سالشه میخواستم بدونم اگر از شوهرم جدا بشم و طلاق بگیرم بچه ها رو میتونم نگه دارم یا از من میگیرنشون، علت طلاقمم فقط دخالت های بی ‌جای مادر شوهر تو زندگی، زندگیمونو به لجن کشیده هر دفعه با یه تلفن

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است پس از هفت سالگی نیز علاقه مندی فرزندان به مادر نیز می تواند موثر در ادامه این حضانت باشد.

حضانت فرزندان تا ۷سالگی به مادر داده می شود و بعد از ۷سالگی فرزند دختر تا۹ و فرزند پسر تا ۱۵سالگی به پدر داده میشود و بعد از آن برعهده خود فرزند است

حضانت فرزند صرف نظر از جنسیت تا ۷ سالگی با مادر است.

اگرصرفا بدلیل مادرشوهرتان قصدطلاق دارید که راه درستی انتخاب نکرده اید گرچه فرزندان تا۷سال می توانید نگه دارید اماپس ازان ازحصانت شماخارج میشوند

تا ۷ سالگی میتونین داشته باشین