اگر رییس شعبه حل اختلاف خلاف قانون رای دهد چکار میشه کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۱ #88409265

ملکی را قبل از کرونا از پدرم خریده ام. مستاجر از سال ۹۵ تا الان در ان ملک با قیمت بسیااار ناچیز نشسته. از تخلیه امتناع میکند. به شورای حل اختلاف شکایت کردیم. رییس شعبه به رغم اینکه هم من به خانه احتیاج مبرم دارم و هم مالک جدید هستم از دادن حکم تخلیه امتناع میکند و میگوید تا پایان کرونا حکم نمیدهم. در حالیکه خلاف قانون است و طبق بخشنامه ستاد کرونا من هم مالک جدیدم هم به خانه احتیاج دارم. چکار میتوانم بکنم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، از طریق ریاست مجتمع اقدام کنید ، در صورت عدم حصول نتیجه امکان طرح شکایت متصور خواهد بود

با سلام
از جمله مواردی که دستور تخلیه صادر میشود فروش مورد اجاره به دیگری است و شورای حل اختلاف ملزم به صدور حکم تخلیه میباشد .

از رای شورا تجدیدنظرخواهی کنید. ضمنا انتقال باید به موجب سند رسمی باشد

در صورتی که شما نیاز مبرم خود را اثبات نمودید و شورا بر خلاف ستاد کرونا رای داده است می توانید تجدید نظر خواهی کنید

سلام درصورت خریدار جدید باید حکم تخلیه صادر می شد ودر ستاد کرونا هم به صراحت ذگر شده دییس شورای حل اختلاف نمی توانست بدون ارجاع به شورای داوری و اخذ نظر داوری دادخواست خلع ید شما را رد کند شما چند راه در پیش رو دارید اولا به رای صادره اعتراض بدین دوما می توانیدموضوع تخلف شورا را بدوا به رییس دادگستری یا رییس شوراهای حل اخلاف اعلام و تقاضای رسیدگی نمایید ویا به دادسرای انتظامی قضات از قاضی شورا شکایت کنید وبدوا نسبت به اخذ دستور موقت بگیرید

به رئیس دادگستری مراجعه کنید

برای این که بتوانید تخلیه ملک را در شرایط فعلی بگیرید، بایستی نقل و انتقال رسمی ملک در زمان شیوع کرونا و پس از خاتمه مدت اجاره صورت گرفته باشد. در حالی که بنا به توضیحات شما، انتقال ملک قبل از ماجرای کرونا رخ داده و لذا نمی توانید به آن استناد نمایید.