تحت چه شرایطی بنده یا یکی از شرکا میتونه از همسرم ۱.۵ سهم از ساختمون را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۲۳ #88376390

بنده ۲ سال قبل با همسر و ۲ نفر دیگر یه خونه کلنگی به نسبت مساوی ( هر کدام ۱.۵ دانگ) خریدیم. که بلافاصله چهار نفری اقدام به ساخت آن با استفاده از وام زوجین بانک مسکن نمودیم.پول حساب مسکن همسرم را بنده به حساب ایشان واریز نموه بودم.(جهت تعلق وام) همسرم بغیر از وام دریافتی سهم خودش، بابت ۱_ خرید ۲_ احداث هیچ پولی نداده است توضیحا یکی از شرکا ۸۰ درصد ثمن معامله خانه کلنگی و احداث را پرداخت کرده است. الان تحت چه شرایطی بنده یا یکی از شرکا میتونه از همسرم ۱.۵ سهم ازساختمون را پس بگیریم؟ ساختمان ۲ طبقه بوده و قرار است یکی از طبقات مال من و همسرم باشد‌.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید اگر خانه را به ایشان هبه کرده اید رجوع کنید.

در صورتی که بتوانید موضوع هبه بودن سهام واگذاری به همسرتان را اثبات نمایید امکان رجوع از هبه و در نتیجه استرداد سهم وجود دارد . شریکتان نیز میتواند در قبال مبالغ پرداختی درخواست مطالبه به نسبت سهم همسرتان بنماید .