آیا بنده میبایست در خصوص مبلغ بقیه مطالباتم اقدامی انجام بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۲ #88357346

سلام وقت بخیر
یک پرونده با موضوع مطالبه خسارت به منزل واجرت المثل تاخیر در تحویل ملک و قبوض در شورای حل اختلاف داریم که در ۲ دی اولین جلسه برگزار شد واظهارات خواهان و خوانده(مستاجر) صورت جلسه شد. ولی فقط مبلغ خسارت به منزل که در تامین دلیل ۶ میلیون ذکر شده بود در صورت جلسه قید شد و مابقی اجرت المثل و قبوض فقط بعنوان مطالبه صورت جلسه شدند...و مبلغ هاشون درصورت جلسه مشخص نشد... در صورتی که در صفحه دوم قولنامه مبلغ اجرت المثل روزانه قبلا تعیین شده است... و قبوضم به پرونده پیوست شد.
حالا در روند کار پروند در سامانه ثنا قید شده که وقت رسیدگی به لحاظ ارسال پرونده جهت اظهار نظر قاضی شورا تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۳۰ دی تغییر کرد....

سوال اول: آیا جلسه مجدد تشکیل میشه؟؟
سوال دوم: آیا بنده میبایست در خصوص مبلغ بقیه مطالباتم(مبلغ اجرت المثل،قبوض) اقدامی انجام بدهم؟
سوال سوم: اگر از مبلغ تعیین شده روزانه ی اجرت المثل در صفحه دوم قولنامه مطلع نشوند... بابت اجرت المثل تاخیر در تحویل ملک چه مبلغی و در رای مشخص میکنند؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دفاعیات خود را به موجب لایحه تقدیم کنید.

درود .موارد را طی لایحه به شعبه بفرستین .برای تعیین میزان اجرت المثل باید کارشناسی تعیین شود.

دعوت به جسله بستگی به نظر قاضی داره ولی بهتره مطالبات خود را طی لایحه ای به قاضی شورا تقدیم کنید
اگر متوجه نشدن اعتراض با جلب نظر کارشناس بدین