حکم تهیه و نگهداری مشروبات الکلی چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #88334207

با سلام میخاستم بدونم کسی را که با شیره خرما و دستگاه عرق گیری گرفته اند میخاستم بدونم حکمش چیه و براش میتونیم چه کاری انجام بدیم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرکس مشروبات الکلی رابسازد یا بفروشد سه ماه تا یک سال حبس وتا ۷۴ شلاق وجزای نقدی دارد وحکم کسی که آلات ووسایل ساخت هم بسازد یا وارد کند علاوه بر معدوم نمودن همان حبس وجریمه را دارد.

با سلام و احترام
ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی
۱- شش ماه تا یک سال حبس .
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق .
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .
به میزان مندرج در قانون محکوم می گردد

با سلام
مطابق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، مجازات ساخت مشروبات الکلی سه نوع است :

۱- شش ماه تا یک سال حبس .

۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق .

۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .