آیا تفاوتی بین پارک موتور سیکلت و سایر وسایل در پارکینگ مشاع، از نظر قانونی وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #88303479

سلام
بنده ساکن یک آپارتمان ۴ واحد هستم، در آپارتمانی که بنده ساکن هستم دو واحد فضای پارکینگ اختصاصی دارند و مابقی فضای پارکینگ جزو مشاعات ساختمان است، هر یک از همسایه ها به نحوی از فضای مشاعات پارکینگ استفاده می نماید( مثل قراردادن وسایل اضافی و ...)
یکی از همسایه ها مدعی است گذاشتن وسایل در فضای مشاعات با توافق همسایه ها قانونی است اما قراردادن موتور سیکلت در این فضا غیرقانونی است.
سوال بنده این است که آیا تفاوتی بین موتور سیکلت و سایر وسایل از نظر قانونی وجود دارد یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تفاوتی وجود ندارد . قراردادن هر نوع وسیله ای در فضای مشاعات بدون اجازه همه مالکین ممنوع است .

سلام

قسمت های مشاع آپارتمان به همه مالکین تعلق دارد و شما باید رضایت سایرین را جهت انجام هر گونه تصرفی اعم از قرارداد وسایل نقلیه موتوری یا غیره جلب نمایید.

شما میبایستی رضایت همسایه ها را اخذ نمایید ولی تفاوتی میان وسایل و موتور سیکلت نیست این یک توافق بین ساکنین می باشد و خلاف آن امکان پذیر است

تفاوتی وجودندارد . مهم رضایت همسایه هاست

خیر تفاوتی ندارد و پارک موتور سیکلت با شرایط موجود ایرادی ندارد