گرفتن کمی از دیه تصادف، آیا ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۵ #88300698

با سلام
من تصادف جرحی داشتم که مقصر روحانی بود الان ۶ ماه کشیده و پروندمون به دادسرای ویژه روحانیت رفت و الان به دادگاه خوده ویژه روحانیت است خودشون میگن که هر هفته یک دادگاه برگزار میشود و امکان داره ۲یا۳ ماه طول بکشه الان منم پول خیلی لازممه میگن میتونی نیمی از پول رو بگیری.
چطور کنم؟
لطفا توضیح بدین با تشکر در ضمن مقصر و من در بیمه پرونده باز کردیم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا ماده ۳۴ قانون بیمه ثالث ۹۵ عنوان میدارد:پس از مشخص شدن مقصر با داشتن گزارش راهور و پزشکی قانونی به بیمه گر مقصر حادثه مراجعه و ۵۰درصد دیه تقریبی رو از بیمه گر مطالبه نمایید . بیمه گر مکلف به پرداخت ۵۰درصد از دیه احتمالی شما خواهد بود

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

ماده ۳۴ قانون بیمه ثالث ۹۵ این حق رو به شما میده که پس از مشخص شدن مقصر با داشتن گزارش راهور و پزشکی قانونی به بیمه گر مقصر حادثه مراجعه و ۵۰درصد دیه تقریبی رو از شون مطالبه کنید . بیمه گر مکلف به پرداخت ۵۰درصد از دیه احتمالی شماست

سلام
در واقع منظور آنها این است که با دریافت بخشی از دیه بطور فوری، در پرونده رضایت دهید و تصضمیم گیری نهایی در این خصوص با شمااست

میتوانید با مراجعه به شرکت بیمه و شعبه تقاضای دریافت مبلغی از دیه مسلم طبق نظر پزشکی قانونی را بدید و از بیمه دریافت کنید.

سلام
شما در این خصوص تصمیم گیرنده نهایی هستید می توانید با قبول مقداری از دیه گذشت کنید یا تا محکومیت نهایی و گرفتن کل دیه پرونده را پیگیری نمایید

سلام و درود
میتونید با مراجعه به شرکت بیمه و شعبه تقاضای مبلغی از دیه مسلم طبق نظر پزشکی قانونی را بدید و از بیمه دریافت کنید.
موفق باشید

با سلام گرفتن دیه در اختیار خودتان است می تونید گذشت کنید یا چقدر بگیرید بقیه را گذشت کنید