آیا میتونم خودم برم جاش این هزینه تجدید نظر اعسار رو که زیر یک میلیون هست بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۶ #88285018

در پرونده مطالبه وجه رای بدوی در اسفند ماه ۹۸ به نفع بنده صادر شد. وکیل خوانده دادخواست تجدید نظر و اعسار از هزینه دادرسی به منظور اطاله دعوا داد. بعد از تشکیل جلسه اعسار وی رد شد. حالا در مرحله تجدید نظر اعسار دوباره درخواست اعسار در مورد هزینه دعوای تجدیدنظر اعسار زده است!!!
آیا این از لحاظ قانونی مورد قبول هست!! بدین شکل که این دور تسلسل تا ابد می تواند ادامه یابد و اگه قرار باشه دوباره برای این اعسار جدید که به هزینه تجدیدنظر اعسار قبلی زده وقت رسیدگی ۶ ماهه مجدد به من داده بشه که بخاطر تورم موجود ارزش طلب من علیرغم خسارت تاخیر و تادیه هیچ می شود. چه راهکاری برای حل این مشکل وجود دارد؟
مطالبه وجه دعوای اصلی ۸۰۰ میلیون می باشد و وکیل طرف مقابل تنها در حال طولانی کردن دعوا و خسته کردن من هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، بله شما میتونید با دریافت برگه واریز از طریق دفتر دادگاه اقدام به پرداخت هزینه دادرسی کنید

با سلام
اعسار از پرداخت هزینه دادرسی حق قانونی طرفین دعوی است .اگر چه ممکن است موجب اطاله دادرسی شود

دادخواست اعسار امکان دارد و قابل اعتراض و تجدید نظر می باشد

با سلام
اعسار از هزینه های دادرسی هر چند که یک بار ممکن میباشد اما در صورت رد اعسار شخص میتواند به این امر اعتراض و تجدید نظر نماید .