با این تفاسیر چطور میتوان پیگیر ارث شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #88255360

سلام. پدربزرگ من در کارخانه ای سرایدار بود و زمانی که صاحب کارخانه در حال بستن کارخانه بود برای پدربزرگم یک خانه به نام ایشان خریداری می کند. بعد از فوت پدربزرگم، مادربزرگم با فرد دیگری ازدواج می کند و دو فرزند به دنیا می آورد و بعد از مدتی هر دو فوت می شوند. حال آن دو فرزند کماکان در حال زندگی در آن خانه هستند و مدرک خانه هم دست آنها هست.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. دو فرزند از مادرشان ارث می برند به میزان یک هشتم از اون ملک. فرزند پدربزرگ یا نوه اش در صورت جانشینی،درخواست انحصار وراثت بدهید و کلیه وراث را هم معرفی کنید. اگر لازم شد در مراحل بعدی المثنی سند را می گیرید.