نحوه مطالبه مازاد خسارت بر بیمه و افت قیمت از مقصر

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۷ #88231567

سلام خسته نباشید، بنده تصادف کردم و مقصر شدم، طرف مقابل من به گفته خودش ۵۰ میلیون خرج کرده و گلگیر استوک گرفته، بیمه هم کلا ۲۵ میلیون تقبل شده، بنده هم از دادن بقیه خسارت ناتوان هستم، خواستم بدونم آیا می‌تواند خسارت و افت قیمت ماشین را به هر نحو شده از من بگیرد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بله در صورت ناتوانی در پرداخت دادخواست اعسار ارائه نمایید.

باسلام ، بله ایشان می تواند مازاد خسارت و افت قیمت را مطالبه کند.

بله ایشان میتوانند با ارائه دادخواست بقیه خسارت را از شما مطالبه نمایند.

با سلام،در صورت رای قطعی دادگاه بر اساس نظر کارشناس بله محکوم به پرداخت هستید. اما می توانید دادخواست اعسار دهید. در صورت پذیرش تقسیط میشود.

با سلام
در خسارات مالی ناشی از حوادث رانندگی بایستی وفق تبصره ۳ و ۴ ماده ۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث ناشی از حوادث رانندگی خسارت متناظر در گرانترین خودروی متعارف لحاظ شود ولی به طور کلی اگر محکوم به پرداخت بخش جبران نشده توسط بیمه شدید دادخواست اعسار دهید، در صورت پذیرش محکوم به تقسیط خواهد شد.

سلام طبق نظریه کارشناس اگر این رقم مشخص شده باید پرداخت نمایید

در صورت رای قطعی دادگاه یا نظریه قطعی کارشناس بله، ولی میتوانید اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم نماید