گفت از یک تا ۵ میلیون واریز کنید تا درصد خسارت رو بیشتر بنویسم آیا این کار درست است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۰ #88208053

با سلام
برای تعیین میزان دیه کارشناس بیمه اومده و صحنه رو که دیده بعد درخواست پول می‌کنه برای بیشتر نوشتن خسارت
گفت از یک تا ۵ میلیون واریز کنید تا درصد خسارت رو بیشتر بنویسم
آیا این کار درست؟ ما باید پولی واریز کنیم؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. خیر و مبنای قانونی ندارد،ضمن اینکه قابل پیگیری از طریق مقامات قضایی میباشد و درنهایت در صورت اثبات به مجازات جرم ارتشا محکوم میشود

خیر این کار از لحاظ قانون و اخلاق صحیح نیست

باسلام
خیر قانونی نیست
این امر تقاضای رشوه است

سلام
چنین خواسته ای غیر قانونی بوده و قابلیت پیگیری بر علیه متقاضی دارد

به مهر
خیر
این کار خلاف قوانین و مقررات است .می توانید با مراجعه به حراست بیمه مطلب را گزارش و درخواست کارشناس دیگر نمایید

این کار اخلاقا و قانونا ایراد داشته و قابل پیگیری است