سند به نام همسرم وکالت تام بگیرم یا بلاعزل؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۲ #88142498

سلام
من قصد خرید یک اپارتمان دارم و می خواهم ان را بنام همسرم بزنم ایا امکان دار از ایشون وکالت بگیرم که حقی نداشته باشه در فروش یا اگه در اینده به مشکل خانوادگی خوردیم ایشون مهریه یا نفقه یا طلاق خواستن بگیرند
من بتوانم این اپارتمان از ایشون بگیرم و مشکلی برای من پی نیاید؟
البته این کار بر ای پیشگیری هست

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دادن وکالت کماکان حق فروش وجود دارد، میتونید صورتجلسه ای بنویسید مبنی بر اینکه بابت مهریه ملک به همسرتان منتقل شده است و مصالحه شده و هیچ دینی بابت مهریه وجود ندارد. و یک اقرارنامه دریافت مهریه هم در محضر از همسرتان بگیرید.
زیرا حتی اگر به نام خودتان باشد همسرتان بابت مهریه میتواند توقیف و تملک کند.

سلام
در صورتیکه به ایشان وکالتی اعطا نمایید نمیتوانید حق فروش و... را از ایشان سلب نمایید.

با سلام
بهترین کار این است که همان وکالت اخذ شود. به همراه وکالت یک سند صلح محاباتی نیز از ایشان اخذ نموده و در عقد صلح محاباتی به صورت بلاعوض ملک را به نام خود نمایید.
متن صلح بلاعوض با دستخط همسران نوشته شود و به وسیله ایشان امضا و اثر انگشت زده شود.
در متن وکالتنامه نیز قید شود که موکل حق انجام مورد وکالت را از خود سلب و ساقط نمود.
نسبت به ملکی که ننام ایشان می شود یک وکالت بلاعزل اخذ شود.