در این شرایط مرد چه باید کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #88095674

با سلام
فردی با زنی عقد نموده که باکره نبوده و زن ۲ ماه بعد از عقد ادعا کرده که باکره بوده و در در این دو ماه باکرگی اش را از دست داده و تمام مهریه اش را میخواهد. در صورتی که اصلا مرد رابطه ای با آن زن نداشته.
در این شرایط مرد چه باید کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید اقدام به فسخ نکاح نمایید و در خصوص عدم نزدیکی نیز میتوانید تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمایید

باتوجه به وجود علقه زوجیت و گذشت چند ماه اززمان عقد ، مرد نمی تواند اثبات کند که زوجه دروغ میگوید و باکره نیست. گفتنی دعوی فسخ نکاح هم منتفی است

سلام
حق فسخ نکاح برای مرد به علت باکره نبودن زن
به شرح ماده ۱۱۰۱ قانون مدنی: «هرگاه عقد نکاح قبل از نزدیکی به جهتی فسخ شود زن حق مهریه ندارد،
محاکم خانواده، زوجه را جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی می کنند

هرگاه فسخ نکاح به دلیل تدلیس زن باشد و این تدلیس و فریب بر طبق ارکان متشکله جرم فریب در ازدواج از جمله انجام مانور متقلبانه همراه با سوء نیت و به قصد فریب ، در دادگاه کیفری اثبات گردد ، زوجه در هیچ صورت حقی بر مهر ندارد ،