تا قبل از آزاد شدن پدرم از حبس و در صورت نبودن پدرم میتوانند پنهانی اموال را تقسیم کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #88094329

با سلام و عرض ادب
ابوی بنده بنا به دلیلی برای گذراندان ۴ الی ۵ ماه حبس در زندان به سر میبرد.
همچنین پدرم یک ماه قبل از معرفی خود به زندان ؛؛؛ پدرش یعنی پدربزرگم فوت کرد و ضمنا پدرم وصی رسمی پدربزرگ مرحومم نیز هست.و هنوز انحصار وراثت صورت نگرفته.فقط شناسنامه پدرم برای انجام یکسری کارهای اداری معمولی در دست خواهر او میباشد. و پدرم تا به حال هیچ امضا و نوشته ای در زمینه ارث و میراث به هیچ جا نداده و با خانواده قرارداد کرده که بعد از اتمام حبس به همراه سایر ورثه به کارهای اموال پدر مرحومشان رسیدگی کنند‌.
میخواستم بپرسم با این وجود ( بر فرض احتمال ) ایا تا قبل از آزاد شدن پدرم از حبس و در صورت نبودن پدرم آیا کسی از برادران یا خواهران او میتوانند پنهانی و در غیاب پدرم و بدون امضا او و فقط بواسطه داشتن شناسنامه او ۱) انحصار وراثت و یا ۲) اموال پدری او را بفروشند یا ۳) تقسیم کند ( با توجه به انکه پدرم وصی پدربزرگم نیز میباشد ) یا باید صبر کنند تا پدرم این چند ماه را بگذراند و بعد با حضور او به انحصار وراثت و تقسیم و یا فروش اموال و سایر کارهای ورثه اقدام نمایند؟
بسیار ممنون و سپاسگذار میشم به این چند مورد پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص انحصار وراثت نیازی نیست که همه وراث درخواست بدهند ولی برای تقسیم حضور تمام وراث الزامی است و بدون حضور پدر شما ممکن نیست

درودبرشما
برای اخذ انحصاروراثت حضودپدرتون لازم نیست
برای تقسیم اموال هم نیاز ایشان اگرهمگی رضایت داشته باشندلازم است درغیراینصورت دادگاه اینکارراانجام خواهدداد.