بهترین راهکار برای توافق با همسرم در خصوص مهریه و طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #88089941

سلام

خانم من جلوی یک چهارم حقوق بنده را با توجه به مواد ۹۶ و ۹۷ بسته و حدود ۵۰۰ هزار تومان نفقه و ۵۰۰ هزار تومان نفقه فرزند می باشد و حدود سه ماه یک سکه بابت مهریه یعنی حدودا جمع آن ۳/۵ میلیون تومان از بنده می گیرد.

بهترین حالت توافق را بفرمایید؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین حالت توافق این است که با ایشان بر سر مبلغی به توافق برسید و ایشان تمام حقوق مالی خود را ببخشد و در این خصوص دیگر ادعایی نداشته باشد
بهترین توافق را شما با رضایت همسرتان بدست خواهید آورد

با سلام ووقت بخیر
توافق باید بین زوجین صورت گیردو هردو باید اتفاق نظر داشته باشید شخص دیگری نمیتواند این توافق را انجام دهد .