آیا آنها باید رضایت من را بگیرند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #88088567

سلام.خسته نباشید.
بنده از شوهر و پسر خواهرم که علیه من شهادت کذب داده اند شکایت کردم و در مرحله اول اونها نیامدند. ادله بنده رای قطعی که بشهادت کذب آنها به مبلغ ۱۲۰۰۰۰۰۰ محکوم شدم و شاهدین مطلع از موضوع و قولنامه. بنده به خواهرم مبلغ ۷۰۰۰۰۰۰ بدهکار بودم که باید بعد از انتقال سند بپردازم ولی هنوز سند به دلایلی به نامم نخورده. سوالم اینه ۱_ رعیس شورا گفت شاهدت بیاد بگه مبلغ بدهی بنده به خواهرم همان ۷۰۰۰۰۰۰ بعد انتقال است شهادت کذب ثابت میشه،،اگه ثابت شد. حکم شوهر و پسر خواهرم چیه. آیا آنها باید رضایت من را بگیرند. آیا حکم۱۲۰۰۰۰۰۰ شکسته میشه در مجموع راهنمایی کنید. شهادت حضرت فاطمه به بنیاد وکلا تسلیت میگم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
اگر دردادگاه شهادت داده باشند ورای به نفع شما صادر شده باشد وقطعی شده باشد شما باید از آنها تحت عنوان شهادت دروغ ازآنها شکایت کنید

اگر بتوانیدبا شهادت حکم خودرا تغییر دهیدبه استناد شهادت دروغ شکایت نمایید

درود
لطفا سوال تکراری نپرسید. کیفری و آیین دادرسی کیفری > تعزیرات و مجازات های بازدارنده > ‌فصل بیستم - در قسم و شهادت دروغ و افشاء سر ( مواد ۶۴۸ تا ۶۵۰)
‌ماده ۶۵۰ - هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
‌تبصره - مجازات مذکور در این ماده علاوه بر مجازاتی است که در باب حدود و قصاص و دیات برای شهادت دروغ ذکر گردیده است.

درود .اگررای به نفع شما صادر شد به صرف صدور رای به نفع شما آنها محکوم به مجازات نمیشوند وباید شما اقدام به طرح شکایت کنید .وبعد از محکومیت برای تخفیف در محازات نیازمند رضایت شما هستن.

شما از پرونده ای که هنوز تشگیل نشده و حکم برعلیه شوهر و پسرخواهرت صادرنشده میخواین بدونید درصورت نقض رای می توانید علیه آنها به اتهام شهادت کذب طرح دعوا بکنی یانه!!!!!!
بهرحال بله اگر بنحو شما شهادت بدن امکانش هست