در خصوص عزلش حضور خودش در جلسه الزامیه یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲ #88050820

با سلام و احترام
در ساختمان ۴۸ واحدی ساکن هستم که اکثریت ساکنان رو مستاجران تشکیل میدهند و امکان حضور اکثریت مالکین با توجه به عدم حضور در ایران مقدور نیست و این موقعیت سبب شده شخصی ناکارآمد سمت مدیریت رو بر عهده بگیره که برای خودش حقوق تعیین کرده از پرداخت شارژ و سایر هزینه ها خودداری میکنه و اعضای هیئت مدیره رو علیرغم نارضایتی ساکنین دعوت به عدم پرداخت شارژ و هزینه های عمرانی برای تشویق به همکاری میکنه و اصولا اوندسته از کارهایی رو برای ساختمون انجام میده که نفعش دراونه و میتونه هزینه تراشی کنه، بیلان مالیش هم فقط با توجیهات خودش سازگاره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عزل مدیر، اگر مالکین به هر دلیلی قبل از پایان مدت مدیریت مدیر قصد برکناری مدیر را از مدیریت ساختمان داشته باشند براساس ماده ۱۶ قانون تملک آپارتمان ها می توانند در مجمع عمومی مدیر یا هیات مدیره را منعزل کنند البته باید تقصیر و کوتاهی مدیر احراز گردد تا این اختیار را داشته باشند و پس از منعزل کردن وی انتخاب دوباره انجام می شود .
بهتر است مدیر خود در مجمع عمومی حاضر و در صورت نیاز از خود دفاع نماید .
موفق باشید