از چه شخصی میتوانم بروم و شکایت کنم بابت کلاهبرداری؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۱ #88017795

باعرض سلام و احترام به استحضار می رسانم اینجانب از طریق اگهی فروش در گروه تلگرامی با مشتکی عنه ردیف اول که خانم م.ح می باشند آشنا شده و ایشان اعلام نمود که مالک یک امتیاز از تعاونی مسکن کارکنان شبکه بهداشت شهر ت.ج است و بامانور متقلبانه و فریبکارانه اعلام کرد که امتیازایشان به نام خانم ط.آ است و این امتیاز بعد از چند دست به ایشان رسیده است و خریده اند چندین سال پیش و گفتند که کارمند بیمارستان هستند و حتی مرا به محل ساختمانهای در حال ساخت تعاونی برد که همراه همسرم و برادر خانمم که ۱۵سال دارد رفتیم و ساختمانهایی از فاز ۲ الف نشان داد و گفت امتیاز خانم ط.آ از این فاز است که میخواهد به من بفروشد و آن ساختمانها اسکلت بندی شده و اجر چینی شده بود و اعلام کرد تحویلی اسفند است و ۸۰ میلیون هم واریزی دارد تا این مرحله و تا پایان زمان تحویل ۴۰م دیگر باید به تعاونی پرداخت کنیم و بعد از استعلام بنده از مدیر شرکت ادعای این خانم مورد تایید بود و اینجانب با این تفاسیر حاضر به معامله به مبلغ ۱۳۰م تومان شدم و قرار همان روز با توجه به کمبود وقت و اینکه ایشان گفتند از مشهد هستند و باید سریع برگردند رفتیم محضر اسنادرسمی تا وکالتنامه به نام من تنظیم شود و ایشان وکالتنامه قبلی را که به من نشان دادند دیدم درست است و از خانم ط.آ است که بعد به نام اقای دیگری ثبت شده بود بعد به نام ایشان و مدارک دیگری به من نشان ندادند و بعد من نشستم و ایشان مدارک تحویل دفترخانه دادند و بعد من پای وکالت نامه تنظیم شده را بدون اینکه موکل اول را بخوانم و چک کنم امضا کردم و انگشت زدم و ایشان مدارک را تحویل گرفتند و به من ندادند و خودداری کردند و گفتند اسناد را به امانت نزد بنگاه آقای y میدهیم و من بعد ازتسویه کامل چکها که ۷۰م چک روز بود و ۶۰م برای یک ماه بعد میتوانم مدارک رو ازایشان تحویل بگیرم و انجا به نگاه گفتم قولنامه هم بنویسید گفتند نیازی به قولنامه ندارید وقتی وکالت زدید و از ما تعهد گرفت که بنگاه درخصوص این معامله هیچ مسئولیتی ندارد و امضا کردیم و بعد از ان یک هفته بعد من قصد فروش داشتم و به بنگاه گفتم مدارک رو مشتری اوردم میخاهم ببیند یک کپی بدین و ایشان امتناع کردند و گفتند اون خانم گفتند تا تسویه کامل حتی مدارک رو ندید که ببینند چه برسد به کپی و من بعد ازتسویه کامل ثمن معامله اسناد را ازبنگاه تحویل گرفتم و متوجه شدم امتیازی که به من فروخته شده به نام خانم ز.ح بوده است نه خانم ط.آ که پس از تحقیق از شرکت تعاونی مسکن متوجه شدم که امتیاز اخیر ارزش چندانی ندارد و هنوز در حد شناژ بوده و ۲۰م واریزی دارد نه ۸۰م واریزی و ایشان ظاهرا با وکالتنامه جعلی که به من نشان دادن در محضراسناد رسمی این کلاهبرداری را انجام داده اند و مشتکی عنه با تقلب و فریب با همکاری بنگاه که طبق تحقیقات و پیامک خود خانم م.ح که گفتند بنگاه این بلارو سر ما اورد و شما هم با همین کلک و فریب بفروش و به بنگاه بگو برات بفروشه فهمیدم چند ماه قبل به ایشان با همین فریب و تقلب فروخته و بعد این امتیاز را به من فروخته است و باتوجه به اصرار بنگاه مبنی بر عدم نیاز به قولنامه و عدم نشان دادن مدارک و اسناد و همچنین پیامک خود مشتکی عنه و قولنامه شدن این امتیاز چند ماه قبل در بنگاه ایشان به نام خانم مشتکی عنه اکنون میتوانم بروم و شکایت کنم بابت کلاهبرداری از خانم م.ح و بنگاه واینکه بنگاه ایا میتواند خودش را از موضوع کنار بکشد؟ لطفا کمکم کنید چون همه سرمایه ام رو اول ازدواجم از دست داده ام اینجا و به امید این بودیم که صاحب خانه شویم و هر روز استرس و اشوب داره منو همسرم رو نابود میکنه.با تشکر فراوان از صبر و حوصله شما بزرگواران

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری کنید .

سلام وقت بخیر
بله امکان طرح دعوا برای شما وجود دارد

مدارک شما باید بررسی تخصصی بشودسپس راهنمایی دقیق بشوید اما در یک جمله می توان گفت میتوانید شکایت کنید

سلام. مستندات و مدارک شما رو باید رویت کنم تا بتوانم نظر درست بدهم. ولی در کل میتوانید به جرم کلاهبرداری شکایت نمایید. موفق باشید

سلام. مدارک شما رو باید رویت کنم تا بتوانم نظر درست بدهم. ولی در کل میتوانید به جرم کلاهبرداری شکایت نمایید.

با درود پرسشگر محترم
مدارک و مستندات شما می‌بایست مورد ارزیابی قرار گیرد، و طی گفتگوی طرفینی است که می‌توان پاسخ درخوری تقدیم داشت.
کوتاه سخن :شما می‌توانید طرح دعوا نمائید.