آیا من که ۱ سال دیگه میشم ۱۶ ساله میتونم زندگی مستقل و جدای از خانواده داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۶ #87971732

با سلام و ارض ادب
پسری ۱۵ ساله هستم و میخواستم بدونم سن قانونی مستقل شدن پسر (داشتن زندگی جدای از خانواده) چه سنی هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما از ۱۵ سالگی باغ محسوب می شوید اما تا ۱۸ سالگی رشید نیستید یعنی تا آن زمان معاملات مالی نمیتوانید انجام دهید و عملا تا ۱۸ سالگی نمیتوانید سند رسمی به نام خودتان داشته باشید پس در نتیجه خانه یا وسیله نقلیه نمیتوانید بخرید مگر اینکه دادخواست اثبات رشد دهید و این امر از نظر دادگاه به اثبات برسد.اما اگر از ۱۵ سالگی به بعد نخواهید نزد خانواده تان بروید قانون نمی تواند الزامتان کند.

با سلام
درصورتیکه هیجده سال داشته باشید میتوانید مستقل شوید ومنع قانونی ندارد منتها دقت داشته باشید شرایط بسیار سخت میشود خصوصا اگر منبع درآمدی هم نداشته باشید

سلام وقت بخیر
سن قانونی(اماره رشد) ۱۸ سال است.