پاک کردن سوءسابقه چطور است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #87948452

سلام من ۱۶ سالم بود با وسوسه دوستم رفتیم از سوپر مارکتی من یه ابمیوه برداشتم اون پول برداشت فرار کرد من گرفتم منم بحساب بچگی نادانی لو ندادمش من بردن زندان ۶ ما داخل بودم الان بعد از گذشت ۱۹ سال هنوز او سوسابقه پاک نشده هر شرکتی یا سرکاری میرم بدبختانه ردم میکنند خواهش میکنم کمکم کنید بدونم و بتونم این مشکل حل کنم..دستتون درد نکنه

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم و مجازات شما مشمول مرور زمان شده و شامل سو سابقه نمیشود

با سلام
طبق قانون برای افراد زیر ۱۶ سال قدیما و طبق قانون جدید برای زیر ۱۸ سال سوء سابقه محسوب نمیشود و نیز ۶ ماه حبس سوء سایقه موثر نمیباشد و از همه مهمتر در صورت وجود سابقه کیفری بر حسب جرم انجام شده و محکومیت صادر شده بعد از گذشت مدتی ( شامل مرور زمان شده ) و رفع اثر میگردد .