آیا کاری که ایشان انجام داده و بالکن را بدون رضایت من مسکونی کرده قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #87909925

سلام. وقت بخیر. سوالی داشتم از خدمتتون. مالک آپارتمانی هستم در یک مجتمع ۲۰ واحدی و شمالی. هر طبقه ۴ واحد. واحد من دو بالکن دارد یکی رو به حیاط و یکی در قسمت غربی رو به پاسیو که در هر طبقه دو واحد ازین پاسیو نور میگیرند. در هر واحد یک اتاق خواب ازین پاسیو نور میگیرد و یک بالکن که سه طرف آن بسته است و یک طرف رو به پاسیو باز میشود و طرف دیگر پنجره و درب آشپزخانه میباشد. و در بالکن پکیج هر واحد نصب شده. همسایه پایینی من دیوار بین آشپزخانه و بالکن رو تخریب کرده و جلو آورده به طوری که بالکن به طور کامل به محدوده آشپزخانه شان اضافه شده. و این پنجره جدید از طریق پنجره اتاق خواب ما و همسایه های دیگر دید دارد. آیا کاری که ایشان انجام داده و بالکن را بدون رضایت من مسکونی کرده قانونی میباشد؟ و اگر نیست من چه کاری میتوانم انجام دهم در جهت رفع این مشکل ایجاد شده؟
با تشکر از لطف شما

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مواردی که تعریف کرده اید منطبق با سند مالکیت باشد کار همسایه غیر قانونی بوده و شما می توانید هم از طریق شهرداری تخلف ساختمانی ایشان را اعلام کنید تا از طریق کمیسیون ماده صد پیگیری شود و هم می توانید علیه ایشان دادخواست اعاده وضع به حالت سابق به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع آپارتمان از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود تقدیم نمایید.

با سلام و احترام
طبق قانون این کار خلاف قانون است و اظهارنامه ای به او بدهید اگر مفید نبود از طریق مراجع قانونی دادخواست رفع مزاحمت دهید