آیا پدربزرگم میتواند این زمین را در بافت روستا قرار دهد و هزینه انشعابات را طبق تعرفه روستایی پرداخت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #87903022

عرض سلام و ادب و احترام.
پدربزرگ بنده یک سند رسمی قانون اصلاحات ارضی دارد که در قسمتی از این سند اشاره ای به یک باغ بمساحت ۴۰۰۰ متر مربع و یک باب حیاط`` شده است.در حال حاظر این زمین در خارج از بافت روستا قرار گرفته است. با توجه به اینکه سند مذکور اشاره به ``یک باب حیاط`` کرده است آیا پدربزرگم میتواند این زمین را در بافت روستا قرار دهد و هزینه انشعابات را طبق تعرفه روستایی پرداخت کند؟
در ضمن راه عبور باغ هم از یک مسیل رودخانه ای است که هر از گاهی سیل عبور می کند.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشمادادخواه عزیز

طبق اظهارات تون زمین یادشده از بافت روستایی خارج گردیده،قدر مسلم اون ملک از امکانات و خدمات ملکی روستایی هم بهره مند نخواهد شد.این امریه قطعی ست.

اما نکته حائزاهمیت اینکه زمین موصوف چگونه درمحدوده روستا بوده وهم اکنون در نقشه ی جغرافیای شهری قرار داره؟

آیا در حدود اربعه ی خود مثال مشابه ای هم هست که تابع آن امریه نباشه.ساده تر اینکه زمینی در مجاورت زمین پدربزرگ گرامی در محدوده روستا باشه....سپاس

در این خصوص ابتدا از طریق کارشناس جانمایی در حوزه ثبتی باید موضوع را بررسی شود سپس از طریق اداره ثبت اقدامات لازم صورت گیرد

با سلام، این امر تنها با تهیه نقشه ثبتی از اداره ثبت محل وقوع زمین و طبق نظریه کارشناس قابل اجراست.

با سلام
پیشنهاد می گردد ضمن مراجعه به اداره ثبت محل ، نسبت به اخذ نقشه ثبتی از پرونده ملک و نهایتا اخذ نظر کارشناس رسمی ، اقدامات آتی را انجام دهید تا از عواقب احتمالی آن مصون باشید .

چنانچه حیاط در داخل روستا قرار بگیره بله