ایا ماشین بنده توقیف میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۶ #87872151

باسلام ماشین اینجانب از طریق اداره ثبت توقیف شد و جز مستثنیات قرار گرفت یک چهارم حقوقم هم توقیف شده مبلغ ۷۵۰ از حقوقم به اداره ثبت چک دادم الان زوجه پرونده را بسته و به دادگاه مراجعه کرده مهریه ایشان ۱۳۶۴ سکه است ۱_ایا ماشین بنده توقیف میشود ۲__اگر ۶ماه پیش ماشبن را فروخته باشم با قولنامه عادی و وجه هم دریافت کرده باشم بازم احتمال اینکه ماشینم را بگیرن هست ماشبن الان به اسم خودم هست۳ _ایا الان که به دادگاه رفته ایا حقوقم توقیف میماند یا باید سکه بدهم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.
ماده قانونی مربوطه را برای شما می فرستم تا در جریان جزییات مستثنیات دین قرار بگیرید.
مطابق ماده ۲۴ قانون جدید نحوه محکومیتها مالی مستثنیات دین فقط شامل موارد زیر است:

- منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم‌علیه در حالت اعسار او باشد.
- اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است.
- آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفا آذوقه ذخیره می‌شود.
- کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شان آنها
- وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه‌وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است.
- تلفن مورد نیاز مدیون
- مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می‌شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره‌بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستاجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شان او نباشد.

با آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما.

سلام
۱- در ارتباط با خودرو در صورتی که محرز شود جزء مستثنیات دین می باشد امکان توقیف آن وجود نخواهد داشت.
۲-ملاک تصمیم‌گیری در این خصوص سند خودرو می باشد.
۳-حقوق شما کماکان توقیف خواهد ماند.

سلام
حقوق توقیف می ماند
در خصوص خودرو اگر اثبات شود که جزو مستثنیات دین می باشد و وسیله امرار و معاش است توقیف نمی شود

سلام. ماشین جزوه مستسنیات دین نیست و امکان توقیف می باشد.