برای فسخ بدلیل خیار عیب جلسه رسیدگی داریم میشود تقاضای خسارت برای کارت سوخت هم بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۹ #87854847

سلام من یک ماشین خریدم که فروشنده کارت ماشین کارت سوخت، بیمه سوییچ یدک را بهم تحویل نداده و فروشنده از نفر قبلی خودش بابت اینکه این اقلام رو بابت طلب نگه داشته و الانم میگه گم شده شکایت کرده فروشنده در زمان معامله بهم نگفته بود این اسناد گرو بدهی است بهم گفته بود خانه است فردا بهت میرسانم در قولنامه هم نوشته شده الان از کارت سوخت هم دارن استفاده میکنند لطفا راهنمایی کنید از نظر کیفری میشه کاری کرد و الان کار سوخت باید دست من باشه ولی ندادن و دارند استفاده میکنند میشه تقاضای خسارت بدم و از نظر کیفری و حقوقی چکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می بایست ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی به طرفیت انتقال دهنده و مالک در دفاتر خدمات قضایی تسلیم نماید،بعد از اثبات مالکیت به عنوان مالک کارت سوخت را بسوزانید و ....
یا اظهار نامه ای مبنی بر تسلیم موارد مذکور به انتقال دهنده ارسال در صورت عدم تسلیم برای فسخ معامله به استناد خیار تعذر تسلیم و دریافت وجه التزام تعیین شده در عقد اقدام نمایید

در صورتی که مالکیت شما به اثبات برسد می توانید درخواست خسارت برای کارت سوخت کنید

پس از اثبات مالکیت خسارت کارت سوخت ممکن است

درود
کارت سوخت پس از اثبات مالکیت شما قابل دریافت است.

با سلام
با ارسال اظهارنامه موارد خود را مطرح نمایید
چنانچه موثر واقع نشد دادخواست حقوقی از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم گردیده و پس از اثبات مالکیت و تنظیم سند رسمی می توانید مدارک را دریافت نمایید .

با توجه به قرار داد فی مابین, (قلنامه ،مبایعه نامه غیر..‌.)اول باید برسی بشود چگونه مفاد آن بین طرفین تنظیم شد نسبت به آن اقدام کرد دوم اگر شما دارای سند قطعی می باشید یا بصورت وکالت تعویض پلاک صورت گرفته میتوانید مراجعه به پلیس +۱۰نماید نسبت به گرفتن المثنی کارت سوخت اقدام کنید

با درود
در جلسه اول میتوانید افزایش خواسته را بخواهید.
وگرنه در محدوده دادخواست دادرس مکلف به رسیدگی است