آیا کسی که فوت شده در وصیت نامه، میتواند یکی از فرزندان خود را از قسمتی از سهم الارثش محروم کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #87806685

سلام با عرض خسته نباشید،
مثلا بگوید از منزل مسکونی این فرزندم ارث ندارد، چون در زمان حیات به او مبلغی پول داده ام،ممنون از شما

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا یک سوم اموال را میتوان به شخص خاصی وصیت کرد اما بقیه اموال به ارث میرسد.

"با سلام"
خیر کسی نمیتواند ذی نفع را از ارث محکوم نماید وصیت فقط مربوط به یک سوم اموال میباشد و میتواند آن را به اشخاص خاص ببخشد

نمی تواند کسی را از ارث محروم کند اما می تواند وصیت کند تا یک سوم اموال فقط به اشخاص یا شخص خاص برسد.

سلام
متوفی نمی‌تواند در زمان حیات خود کسی را از ارث محروم محروم نمایند ولی میتوانند قسمتی از اموال خود را تا حداکثر یک سوم وصیت نمایند که به شخص یا اشخاص معینی برسد و به دیگران نرسد

با سلام
طبق قانونی هیچ فردی نمیتواند وراث خود را از ارث محروم نماید مگر اینکه طبق سند و مدارک مبلغی که به فرزند داده شده اثبات شود .