تا چه زمانی زمان دارم از کار فرما بابت بیمه و سنوات و عیدی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۹ #87802886

سلام خسته نباشید
۳۰ روز پیش از کار اخراج شدم دوسال برای شرکت کار کردم حقوقم کامل پرداخت شده سه ماه اول و دو ماه اخر بیمه رد نشده برام و حق سنوات و عیدی هم پرداخت نکرده درخواست برگشت به کار ندارم چون جای دیگری مشغول به کارم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، هرچه سریعتر با ارائه مدارک و شهود و قرارداد از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید

با سلام
کارگر میتواند برای مطالبه حق و حقوق قانونی خویش به اداره کار مراجعه نماید لیکن در صورت عدم درخواست بازگشت به کار هر موقع که میتوانید دادخواست خویش را تقدیم نمائید

با سلام
زمان خاصی تعیین نشده و شما در هر حال میتوانید جهت احقاق حق خود از طریق اداره کار یا سایت آن جهت ثبت شکایت اقدام بفرمایید

مهلت شکایت از کارفرمایان بابت مطالبه حقوق و مزایای پرداخت نشده و همچنین بیمه معوقه، باتوجه به اینکه اینگونه دعاوی مشمول مرور زمان نمیشوند، هیچگونه محدودیت زمانی برای اقامه دعوی وجود ندارد. و در هر زمان، کارگر و حتی بعد از فوت کارگر وراث قانونی وی میتوانند علیه کارفرما اقامه دعوی نماید .

سلان
میتوانید در اداره کار محل خدمت علیه کارفرما مطالبات خود را مطرح نمایید