اونها میتونن با شهادت دروغ ما رو محکوم کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #87769172

سلام
تقریبا یک ماه قبل بنا به اختلافی که بین دختر پسر عموم و دامادشون که از هم جدا شده بودن خانواده دامادشون میان دم در منزلشون و با ورود به منزل و فحاشی و نشون دادن اسلحه ایجاد مزاحمت میکنن
برای همین منظور جلسه ای خانوادگی با حضور ریش سفید های فامیل برگزار میشه که اونجا هم خانواده داماد با فحاشی و چاقو کشی داخل منزل منجر به درگیری و ضرب و شتم شلیک تیر هوایی بوسیله طرفین تعدادی از افراد اون خانواده و اسیب هایی میبینن شکستن سر و صورت و خانواده ما موفق میشن سالم با اسیب جزیی و شکستن شیشه اتومبیل ما و شیشه منزل اون بنده خدا از اونجا فرار کنن که قبل از درگیری برق اون منطقه هم قطع میشه که مدعی میشن ما قطع کردیم
از پشت سر اون درگیری تعدادی از افراد اون خانواده در حضور مامورین کلانتری به سمت خونه ما حرکت میکنن
و جلوی منزل اقدام به تیر اندازی و با ضربات شمشیر درب منزل رو باز میکنن و وارد ساختمون میشن که دو نفر وارد ساختمون میشن و افراد حاضر این دونفر رو با چوب و چماق به شدت میزنن که دچار شکستگی و پارگی سر و بدن میشن و اسلحه اونها رو میگیرن و درگیری به بیرون ساختمون کشیده میشه بیرون هم با تیر اندازی متقابل با اسلحه خودشون سه نفرشون تیر میخورن و یک نفر از دونفر که داخل ساختمون بودن با شلیک اونها بهش ساچمه برخورد میکنه و جمعا ۷ نفر از طرف مقابل به شدت زخمی میشن و ۵ نفر از ما سطحی مجروح میشن که اسیب طرف مقابل خیلی بیشتر هست
حالا در مورد شکایت هایی که میشه از طرف مقابل انجام داد
و دیه اون افراد راهنمایی میخواستم
ایا تجاوز به عنف اونها و دفاع ما شامل دیه میشه
و احکام ما به چه صورت هست افرادی از ما که فقط حضور داشتن در درگیری و زخمی شدن محکوم میشن میشه یک نفر مسولیت رو بر عهده بگیره
این موضوع تجاوز به عنف محسوب میشه یا نزاع دسته جمعی اونها میتونن با شهادت دروغ افراد خاصی از ما که کارمند یا در شرف استخدام هستن رو محکوم کنن و از ما کسی که تیر اندازی به سمت طرف مقابل با اسلحه خودشون رو میکرده معرفی شده
من تو هر دو درگیری حضور داشتم و تو درگیری دوم زخمی شدم.ایا حکم کیفری به خاطر حضور تو نزاع بهم میدن چون در حال استخدام تو اداره هستم و طرف مقابل از این موضوع خبر داره و انگشت اتهام رو بسمت کارمند ها و من گرفتن
در ضمن عکس بازیابی شده دوربین های مدار بسته از طرف مقابل در حال حمله و مسلح موجود هست
اما فیلم در زمان پشتیبان گیری اشتباه با خروج هارد از دستگاه از بین رفته

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما مدرک وشاهد داشته باشید برای اینکه مزاحمت وحمله با سلاح گرم رو در دادگاه اثبات کنید می توانید انهارا محکوم کنید.
همگی در نزاع دسته جمعی مسئول هستند. در خصوص کلیه اتهامات نیز شما باید شاهد و مدرک داشته باشید.

سلام
با مراجعه به کلانتری محل طرح شکایت کنید
هریک از شرکت کنندگان در نزاع و درگیری به حسب مواردی که در نزاع انجام داده ،مجازات می شوند .
در نزاع به خاطر دفاع از خود مشمول مجازات نخواهید شد البته اثبات این امر باید با دلیل و مدارکی باشد که بتوان دفاع از خود را به دادگاه اثبات کنید .
بنا به تشخیص پزشکی قانونی مقدار آن مشخص خواهد شد به نسبت میزان جراحت وارد شده مکلف به پرداخت دیه هستند.

اگر مدارک و شواهدی مستند دارید میتوانید ب جرم تهدید و ایراد ضرب و جرح عمدی شکایت خودتون رو تنظیم کنید وجود شهود در این موضوعات بسیار کمک کننده خواهد بود

جالب بود !!!بله باید شما هم شکایت کیفری تنظیم کنید و علیه اشخاصی که به هر دلیلی حقوق شما را تضییع کردن و ضرر مالی بهتون رسوندن اقامه دعوی بشه و نیاز به وکیل دارید خیلی هم سریع باید اقدام کنید

بله در خصوص ورود به عنف و ضرب و جرح و تهدید به قتل میتوانید شکایت کنید . خیر همگی در نزاع دسته جمعی مسئول هستند.در خصوص کلیه اتهامات نیز باید شاهد و مدرک داشته باشید

با سلام
اگر شما مدرک وشاهد داشته باشید برای اینکه مزاحمت وحمله با سلاح گرم رو در دادگاه اثبات کنید می توانید انهارا محکوم کنید
چون در این موارد مدرک خیلی مهم هست طبق ماده ۶۹۱ قانون مجازات اسلامی: «هرکس به قهر و غلبه داخل ملکی شود که در تصرف دیگری است، اعم از آن‌که محصور باشد یا نباشد، یا در ابتدای ورود، به قهر و غلبه نبوده، ولی بعد از اخطار متصرف به قهر و غلبه مانده باشد، علاوه بر رفع تجاوز، حسب مورد به یک تا شش ماه حبس محکوم می‌شود. هرگاه مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آن‌ها حامل سلاح باشد، به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهند شد.»