باتوجه به توضیحات چطور قرارداد رو فسخ کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۳ #87767501

با سلام
من یک خودرو فروختم به مبلغ دویست میلیون در تاریخ ۹۹/۴/۱۰ که خریدار پنجاه تومن داد. و قرار شد الباقی در تاریخ ۹۹/۵/۱۰ و ۹۹/۶۱۰ و ۹۹/۷/۱۰ ( ذکر نشده الباقی آیا طی چک بوده و یا کجا واریز بشود ‌...فقط نوشته شده مبلغ پنجاه میلیون نقدا و الباقی در تاریخ ۹۹/۵/۱۰ و ۹۹/۶/۱۰ و ۹۹/۷/۱۰)
که خودرو را همون لحظه تحویل دادم و بعد از سه روز خریدار تلفنی زنگ زد گفت موتور داغون شده
و بعد چند روز هم زنگ زد گفت خرجش رو بده
که دفعه آخر گفتم مشکل ندارد و هزینه را میدم ‌‌‌‌‌‌‌در صورتیکه در قرارداد ذکر شده که خودرو به تایید خریدار و کارشناس ایشان رسیده

زمان تاریخ که گفته بود پول می‌ریزه یعنی ۹۹/۵/۱۰..... پول اصلا واریز نکرد و بهانه می‌گرفت خرابه ....که منم حتی گفتم مشکل نیست هزینه من میدم ...... شما الباقی بریز و بعد موقع ۹۹/۶/۱۰ و ۹۹/۷/۱۰ رسید که باز هم پول پرداخت نکرد و بهانه می‌گرفت هنوز خرابه و در این مدت بیشتر از صدبار پیام دادم به خریدار که پول واریز کند و شماره حساب میدادم اما واریز نمی‌کرد... و فقط در این مدت غیر از اون پنجاه تومن که روز قرارداد بهم داد... کلا برای حساب خانومم ۱۵ تومن به صورت تکه تکه در چند روز به حساب خانومم ریخت... چون می‌دانست سند به نام خانومم هست... ولی خانومم قرارداد امضا نکرده و اصلا ایشان ندیده ... و خریدار ماشین هم قائم کرده است که در تاریخ ۹۹/۷/۳۰ ماشین رو دیدم ماشین من حالا دوبرابر قیمت شده چکار کنم فقط می‌خوام ماشینم بگیرم و فسخ کنم ... در ضمن چند نکته توضیح میدم ...
۱.خودرو به نام من نیست و به نام همسرم هست
۲.قرارداد دست نویس است و هیچ نسخه دست خریدار نیست اما عکس با گوشی گرفته
۳.در قولنامه قید شده خودرو تایید کارشناس خریدار و خودش شده
۴.در قرارداد دوتا شاهد هست که دوست خریدار هستن
۵.در قرارداد ذکر شده خیارات اسقاط شده
۶.برای پرداخت پول اصلا چک نداده و در قولنامه نوشته قیمت خودرو ۱۹۰ تومن و الباقی در تاریخ ۹۹/۵/۱۰ و ۹۹/۶/۱۰ و ۹۹/۷/۱۰ که بعدش هیچی ننوشتم ....
۷.قرارداد به دست خط من هست ....
۸.در قرارداد نوشته فروشنده و خریدار در تاریخ ۹۹/۴/۱۰ با همراه داشتن مدارک به محضر شماره ..... مراجعه کنند و فروشنده با دریافت الباقی ثمن خودرو سند را امضا کند چنانچه حضور نیافتند محضر حق دارد گواهی عدم حضور امضا کند
اگر لازم باشد خانومم هم میتواند کمکم کند که با کمک اش توقیف کنیم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در صورتی میتونستید ماشین همسرتون رو بفروشید که ایشون به شما وکالت میدادن در غیر اینصورت معامله ی شما فضولی بوده و همسرتون میتوانند درخواست توقیف داده ماشینشان را پس بگیرن

شما بعنوان فروشنده حق نداشتید قرارداد امضا کنید و معامله شما غیرنافذ است و خانم شما میتوانند خودرو را توقیف کرده و ابطال معامله فضولی فی مابین شما و خریدار را بخواهد

"با سلام"
همسرتان با اثبات فضولی بودن معامله میتوانند معامله را ابطال نمایند

معامله مذکور فضولی بوده و همسرتان میتواند نسبت به ابطال معامله اقدام نماید .

انجام معامله شما غیر قانونی معامله فضولی است خانم شما میتواند دستور توقیف خودرورا گرفته وپس از توقیف با اثبات مالکیت خودرو را از پارکینگ تحویل بگیرد