اثبات مالکیت بدون سند مشاع با قولنامه مشترک ملک

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۸ #87755079

سلام، من و همسر سابقم آپارتمانی را سال ۹۲ خریدیم و موقع خرید مبایعه‌نامه و قولنامه به اسم هر دوی ما بود (۳ دنگ ۳ دنگ) و هست هنوز!
بعدها متوجه شدم این ملک فقط به اسم ایشون سند شده، در صورتی که من هم شریک بودم و پول را قبلا پرداخت کرده بودم که حتی نمی‌تونم الان ثابت کنم پولی پرداخت کردم! الان در سایت املاک کشور، من صاحب آپارتمان هستم ولی در واقع نیستم و اسمم ثبت شده حتی و دربه‌در شدم چون حقم خورده شده و مالی ندارم! حالا چکار کنم برای ملکی که حقمه و از دستم پریده! چطور می‌تونم ثابت کنم مال به من تعلق داره؟ ممنون.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دو موضوع مطرح میگردد:
ابطال سند ششدانگ به نام همسر
شکایت کیفری علیه همسر سابق مبنی تقاضای ثبت سند به نام خود

سلام
اگه اون مبایعه نامه را دارین( به اضافه هر دلیل یا نشانه دیگر مثل فیش واریزی،شهود،پرینت حساب یا ...) به طرفیت ایشون دادخواست ابطال سند و الزام به تنظیم سند مشاعی بدین

با سلام
مستند به مبایعه نامه و سایر ادله دادخواست ابطال سند نسبت به سهم خود از ملک مزبور و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید.

با شهادت شهود و دلایل دیگر میتوانید اثبات نمایید و اصلاح سند را مطالبه کنید.

سلام
با ارایه مبایعه نامه عادی و ادله پرداخت وجوه و شهود ، دعوی ابطال سند نسبت به ۳ دانگ و تواما الزام به تنظیم سند ۳دانگ بنام شما اقامه نمایید.

باسلام شما باستناد ادله ای که دارید مضافا اینکه چنانچه بتوانید از سازمان ثبت اسناد کشور نیز تاییدیه ای دال بر مالکیت خود بگیرید و حتی در صورت استنکاف سازمان ثبت اسناد طی دادخواست تقدیمی آتی تقاضای استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک توسط مقام قضایی را مبنی بر مالکیت خود را بنمایید قطعا احقاق حق بعمل خواهد آمد.موفق باشید

سلام نسبت به سهم خود دادخواست ابطال سند و الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید با مدارکی که در دست دارید امکان احقاق حق وجود دارد