حمل مواد نهصد و پنجاه گرم تریاک چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹ #87751471

سلام
من یک ماه پیش برا تهیه مواد مصرفیم به یه نفر زنگ زدم که آمد جنس مصرفیم بده بعد که صحبت کردم با وی گفت همراهم نیست سوار شو بریم درب منزلم تا بهت بدم در طول مسیر که طی میکردیم ماشین ستاد پیچید جلوما و بعد از اینکه من را دستبند زدن و یه مقدار مفصل زدنم از خودرو مذکور که متعلق بمواد فروش بود مقدار نهصد و پنجاه جرم تریاک کشف کردن که بعد از اینکه من رو از بازداشتگاه درآوردن شروع بزدن گردن و بخاطر که دیگه نزن من را گفتم نزنید هرجا رو بگید امضا میکنم لازم بذکر هست که هرچه گفتم بنده خدایی که مواد از ماشینش کشف کردید کجاست گفتن دادیمش بزندان که گفتم بدون صورت جلسه و تشکیل پرونده مگه میشود که باز هم شروع بزدن کردن من را که بخاطر کتک می‌خورم گفتم نزنید من هرجا رو بگید امضا میکنم و در دادگاهم همین حرفارو گفتم و نوشتم که برا تهیه مواد مصرفیم رفتم من زدن گفتم نزنید هرجا رو بگید امضا میکنم برا بار دوم هم دادگاه که خواست من رو گفتم مال من نبوده و بخاطر نزنن من رو گفتم هرجارو بگید امضا میکنم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اقرار در دادگاه و نزد مقام قضایی اعتبار دارد، و اقرار با آزار و اذیت نزد ضابطان فاقد اعتبار هست.

درود
اگر بتوانید اقرار تحت فشار و شکنجه را ثابت کنید ان اقرار معتبر نیست.

۱۵ تا ۶۰ میلیون جریمه
تا ۷۴ ضربه شلاق
۲تا۵ سال حبس

مجازات بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم تریاک، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.

با سلام، به هرجهت مجازات این مقدار مواد، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس خواهد بود.