پزشک قانونی رابطه دو سه سال پیش رو تشخیص میدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۷ #87744059

سلام و خسته نباشید من دو سه سال پیش که خیلی بچه بودم رابطه جنسی داشتم و دیگه بعد اون رابطه جنسی با کسی نداشتم پرده بکارتم ارتجاعی است الان میخام با کس دیگه ای ازدواج کنم و میگه بریم پزشک قانونی اگه برم ممکنه نشون بده که دوسه سال پیش رابطه جنسی داشتم؟ لطفا هرچه سریعتر جواب بدین

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که پرده بکارت آسیب دیده باشد قابل تشخیص است

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بله تشخیص داده میشه

سلام
در صورتی که به پرده ی بکارت آسیبی وارد نشده باشد مشخص نیست

باسلام
بله ارتجاعی هم باشدچندسال هم گذشته باشد قابل تشخیص هست چون قابلیت ترمیم به خودی خود درپرده بکارت وجود ندارد

اگر پرده بکارت سالم باشد خیر

باسلام درصورت ارتجاعی بودن بعد از گذشت دوسال به حالت اولیه اگه برگشته باشه و پارگی رخ نداده باشه قابل تشخیص نیست

اگر بر اثر رابطه پرده بکارت آسیب ببیند مشخص خواهد شد و در غیر اینصورت تشخیص داده نمیشود