میتونم کرایه پرداخت نکنم تا تکلیف پارکینگ رو روشن کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۷ #87740950

سلام.بنده یک واحد اپارتمان اجاره کردم درطبقه دوم کلا ۳ طبقه و۶ واحد هست در اجاره نامه قید شده پارکینگ مشاع. ولیکن فقط میتونم در حیاط پارک کنم الان چکار باید کنم؟ به صاحبخونه هم گفتم ولی اعتنایی نمیکنه
خواهش میکنم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای به مالک ایشان را ملزم به ایفای تعهدات نمایید و قید نمایید در صورت عدم همکاری میتوانید اقدام به فسخ قرارداد و مطالبه خسارت و ضررو زیان کنید

ابتدا اظهارنامه بفرستید ازطریق دفترخدمات قضایی مبنی برانجام تعهد. ویادآوری اینکه درصورت بی اعتنایی مجبوربه اقامه دعوی درمرجع قضایی خواهید بود برابر قرارداد

شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد را بخواهید

دادخواست ایفای تعهد بدین ویا با ارسال اظهارنامه ونبود پارکینگ اعلام فسخ کنید

اگر در قرارداد شما استفاده از پارکینگ قید شده فقط میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی بدهید

متاسفانه اجاره بها ربطی به این نداره شما رها کنید اجاره را تت برای شما تعیین تکلیف شود بله یا پارکینگ درج میشود و شماره اختصاصی برای هر طبقه داره یا اینکه مشاع هستش شما از ابتدا باید اجاره نامه و مورد اجاره را نگاه میکردید سعی کنید توافق بقیه مالکین . مستاجرین رو کسب کنید و نوبتی یا چرخشی از پارکینگ استفاده کنید

با سلام
دوست عزیز آیا کسی برای پارک خودرو شما ایجاد مزاحمت می کند یا خیر؟ چنانچه در سنداصلی منزل پارکینک قید شده یعنی واحد تحت اجازه شما دارای پارکینک هست کسی نمی تواند مزاحمتی برای پارک خودرو داشته باشد. در هر حال با صاحب خانه تان تماس و تکلیف را مشخص فرمائید. البته امکان هست حیاط نیز جزئی از پارکینک ساختمان باشد. در این مورد مدیریت ساختمان بهتر می تواند پاسخگو باشد.