طبق تبصره ۷ کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری میتوان اقدامی در این خصوص انجام شود که سازنده را مکلف به گرفتن پایان کار کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۲ #87739665

با سلام ، ساختمانی که ساخته شده (پروانه ساخت دارد) ولی خلافی دارد و پایان کار ندارد و حدودا مدت ۱۲ سال است که ساخته شده ولی هیچ یک از اصول فنی و بهداشتی کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری در آن رعایت نشده است و مشکلات فراوانی دارد. با این وجود شهرداری هیچ اقدامی نکرده و حتی پرونده ای در ماده ۱۰۰ تشکیل نداده است.

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتیکه ذینفع هستید حتی همسایه ای که از این موضوع متضرر شده اید میتوانید موضوع را ابتدا از شهرداری به صورت کتبی درخواست نمائید تا پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ مطرح شود

اگر سمت قانونی نسبت به ملک مذکور نداشته باشید تنها میتوانید از طریق شهرداری تقاضای پیگیری موضوع را بنمایید . همچنین اگر موضوع به حدی حاد باشد که بهداشت عمومی را به خطر بیاندازد از طریق شکایت به داستان میتوانید دخالت وی برای رفع مورد را تقاضا کنید .

نظر به اینکه شهرداری ذیحق می باشد طرح دعوی علیه مالک ساختمان شهرداری خواهد بود و شما ثرقا می توانید به اجراییات شهرداری اطلاع دهید در صورتی می توانید علیه مالک یا سازنده آن اقدام به طرح دعوی کنید که مزاحمت برای شما ایجاد شود.

طبق قانون کلیه اصوال موارد نکات ایمنی بایستی رفع شود میتوانید از سازند ساختمان شکایت کنید