آیا کارفرما میتواند بعد از اینکه چند سال هست که برشکست کرده روی سفته کارگر اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۱ #87689260

من توی یک شرکت سه سال پیش کار کردم حدود سه ماه برای ضمانت از من سفته گرفت و من ۷۰۰ هزار تومان ازش طلب کار شدم و یه مقداری ابزار دست من دارد ولی مدرک ندارد که ابزار دست من دارد بهش گفتم پول من رو بده می گوید روی سفته هات اقدام می کنم ایا می تواند یا نه؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به این دارد که در سفته نوشته شده بابت ضمانت با تعهد و یا قرار دادی وجود دارد یا خیر

در سفته چه نوشته شده ?

شما میتوانید مطالبات خود را از طریق اداره کار پیگیری کنید، همچنین اگر شرط خاصی روی سفته یا در قرارداد ذکر نشده باشد کارفرما امکان مطالبه وجه سفته ها را خواهد داشت.

بادرودوسلام بهتراست از طریق اداره کار پیگیری و اقدام نمایید.

اگر سفته شما در ان زمان متضمن عبارت اطمینان کارفرما از حسن انجام کار و ضمانت بوده که در دست کارفرما امانت بوده است خیر نمیتواند اقدامی کند.

برای مطالبات تان به اداره کار شکایت کنید.

بااحترام
بله میتواند اقدام نماید ولی شما باید دفاع نموده و بگویید جهت حسن انجام کار و ضمانت به صورت امانت نزد کارفرما بود