بعد از تجدید نظر حکم قطعی میاد یا میشه نسبت به اون هم دوباره اعتراض داد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۹ #87639945

سلام
پرونده مهریه من هفته پیش بود که همسرم حضور نیافت و رای غیابی صادر شد.سوال اولم اینه که آیا اینکه ایشون درخواست واخواهی و درخواست تجدید نظر بدن همزمان به هر دوش رسیدگی میشه یا جدا جدا؟
و سوال دوم اینکه آیا بعد از تجدید نظر حکم قطعی صادر میشه یا باز هم میشه بهش اعتراض داد در واقع به هر حکم چند بار تجدید نظر تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

واخواهی و تجدیدنظر همزمان ممکن نیست. پس از صدور رای تجدیدنظر قطعی است

درود بر شما
اول به واخواهی رسیدگی میشه بعد تجدید نظر.

رای تجدید نظر قطعی است و اقدامی متصور نیست مگر اینکه مورد از موارد اعاده دادرسی باشد

سلام دوست عزیز.تقاضای واخواهی در ۲۰ روز اول و تجدیدنظرخواهی ۲۰ روز دوم است.و بعید بنظر میرسد همسرتان اعتراضی به حکم کند.چون تجدید نظر یا واخی برای ایشان هزینه دارد و نتیجه ای ندارد.ولی رای شما پس از ۴۰ روز قطعی است و میتوانید اجرای آن را بخواهید🌻

با درود
پس از صدور رای غیابی بدوی ۴۰روز خوانده غائب مهلت دارد، ۲۰روز اولیه جهت واخواهی وسپس تجدیدنظرخواهی.

پس از صدور رای قطعی امکان تجدیدنظرخواهی وجود ندارد، و رای باید اجرا گردد.
مگر در موارد نادر و تقاضای اعاده دادرسی

درود
واخواهی در همان دادگاه که رای بدوی را صادر کرده و تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر رسیدگی می شود و رای تجدید نظر قطعی است.

با سلام
امکان واخواهی و امکان تجدید نظر خواهی دو عنوان مستقل می باشند که به هریک بنا به مقتضیات آنها جداگانه رسیدگی می گردد . رای در خصوص مهریه پس از دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست .