طلاق از طرف زوجه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۴۶ #87626897

من ۱۵سال پیش تن به ازدواج اجباری که از طرف محل کارم بود شدم هیچگونه وجه مشترکی بین نا نبوده این شده که الان من دیگه حاضر نیستم بقیه عمرم تو تباه کنم این آقا فقط فقط بخاطر ملاحظاتی از من جدا نمیشه شاید حقوق قانونی م
یه دخترم دارم ازش بشدت دخترش هم با من بدرفتاری میکنه یه جورایی دوست دارن من بمیرم هم خودش و هم دخترش رفتارشون نشون میده. من هم میخوام طلاق بگیرم و راه زندگی جدا کنم نزدیکترین راه ممکن برای طلاق بفرمایید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام زوجه می بایست عسروحرج خودرا احرازو اثبات نماید تادردعوی طلاق موفق بشود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید عسر و حرج را اگر اثبات نمایید می توانید طلاق بگیرید

باسلام باید بتوانید عسروحرج خودتان را اثبات نمایید تا بتوانید دادخواست طلاق بدهید.

با سلام، با اثبات عسر و حرج، پرونده شما نیاز به بررسی دارد در زمینه عسر و حرج

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.
پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت بهره ببرید.

اگر وکالت در طلاق داشته باشی یا اینکه عسر و حرج را ثابت کنی می توانی طلاق بگیری

با سلام و ادب
درخواست طلاق از سمت شما تنهابا اثبات شرایط عسر و حرج محقق خواهد شد.

عسر حرج یعنی :

ماده ۱۱۳۰ قانونی مدنی: «در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و‌حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده‌ می‌شود.»

‌تبصره – عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که‌ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل ‌درصورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد:

۱- ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه‌ متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه .
۲- اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به‌اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی‌که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.‌در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.
۳- محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
۴- ضرب و شتم یا هرگونه سوء‌ رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه‌ قابل تحمل نباشد.
۵- ابتلاء زوج به بیماری‌های صعب ‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب‌ العلاج‌ دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

‌موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج‌ زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید