من از یک مغازه سرقت کردم و با وثیقه آزاد شدم سوء پیشینه ای برای من درنظر گرفته می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۴ #87624066

سلام‌خسته نباشید من دانشجوی رشته  میکروبیولوژی هستم .دو هفته پیش از سرجوانی و نادانی سر بحث شرط بندی از یه سوپر مارکت با کاپشنی که تنمون بود یه سری کمپوت کنسرو سرقت کردیم که صاحب مغازه با داشتن فیلممون ازمون شکایت کرد و دوستمو گرفتن من برا اینکه طرف رو راضی کنم رفتم مغازه که باهاش صحبت کنم اما اونا شروع کردن به کتک زدن من و منو تحویل آگاهی دادن بخدا تو زندگیم‌هیچ خلافی نکرده بودم هیچ سابقه ایم نداشتم قاضی برای دوستم که صاحب مغازه بهش رضایت داد ۱۰ میلیون تومن کفالت و برای من ک رضایت نداد ۲۵ میلیون تومن وثیقه خواست اما چون من برای یه شهر دیگ‌ بودم تا رسیدن سند ۶ روز زندان بودم و بدترین روزای زندگیمو گذروندم مادرو پدرم فقیر هستن و من با بدبختی درس خوندم این استرس که نتونم برم سرکار بخدا یه هفته منو مریض کرده و جرات نمیکنم به خانوادم حرفی بزنم تو رو قران کمکم‌کنید ایا این سابقه میشود برام؟ایا نمی توانم دیگ سرکار بروم؟اگر سابقه میشه آیا پاک‌میشود؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- در صورتیکه انگشت نگاری کرده باشند و رای حبس صادر شده باشد بله سابقه کیفری محسوب می شود/.