شکایت برای فروش ملک ورثه ای چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۱ #87572054

سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم اگر کسی مدارک برای خرید ملک ورثه ای را ندهد که به فروش نرسد اول باید اظهار نامه براش بفرستم یا داد خواست؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدائا اظهارنامه ای ب ایشان تقدیم نموده و اعلام کنید ک مدارک را تحویل دهد در صورت عدم توفیق میتوانید دادخواستی مبنی بر این موضوع ب طرفیت ایشون تنظیم نمایید

از طریق اداره ثبت با ارایه گواهی حصر وراثت خود می توانید نسبت به تفکیک سهم خو.د از سایر وراث را تقاضا نمایید که پس طی مراحل اداری سند تفکیکی بنام شما صادر خواهد شد

با سلام
ابتداعا بایستی اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید و سپس با ارسال اظهارنامه به شخص و یا از طریق اداره ثبت به جهت اخذ سند بنام هر یک از وراث اقدام و یا اینکه از طریق مراجع ذیصلاح به طرفیت شخص اقامه دعوی نمایید

میتوانید با ارائه گواهی انحصار وراثت درخواست افراز ملک مذکور را ارائه دهید در این مورد بهتر است ک اول اظهار نامه ای مبنی بر ارائه مدارک ب او ارسال کرده و در صورت استنکاف از ارائه مدارک دادخواستی بر این مبنا تنظیم کنید

میتوانید با مراجعه به اداره ثبت منطقه و ارائه گواهی حصروراثت درخواست تفکیک سهم خود از سند متعلق به مورث را بنمایید . اداره ثبت ابتدا اخطاریه ای برای فردی که سند در نزد وی میباشد فرصتی برای استرداد تعیین کرده و در صورت استنکاف وی راسا نسبت به ابطال سند مذکور و صدور اسناد جدید بنام وراث اقدام مینماید .

با سلام
بدوا به اداره ثبت محل ملک مراجعه نموده و تقاضای افراز ملک مزبور را نمایید . پس از رسیدگی به درخواست افراز و وصول پاسخ منفی اداره ثبت مبنی بر عدم امکان افراز ، از دادگاه تقاضای صدور دستور فروش نمایید . بدیهی است عدم دسترسی به مدارک ملک از جمله سند مالکیت مانع انجام عملیات مذکور نخواهد بود و با احراز مالک توسط مراجع مزبور و عنداللزوم استعلامات لازم ، این امر محقق می گردد .

باسلام
اول اظهارنامه بعد تقدیم دادخواست.موفق باشید.