آیا ممکنه با پرداخت جریمه از مشاعات ساختمان که حق همه هست استفاده اختصاصی بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #87547698

سلام وعرض ادب بنده در طبقه دوم یه ساختمان تکواحدی یک واحد دارم مالک طبقه اول با توجه به اینکه ساختمان جنوبی هست یه بالکن حدود ۵ متری در عرض ساختمان داخل حیاط زده ویه درب هم از واحد خودش باز کرده وقتی که اعتراض کردم گفت میرم جریمش رو میدم ضمنا یه انباری بزرگ هم توی پارکینگ زده برای خودش آیا ممکنه با پرداخت جریمه از مشاعات ساختمان که حق همه هست استفاده اختصاصی بشه؟؟؟ضمنا هرچی با ۱۳۷ تماس گرفتم نتیجه نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای استفاده از مشاعات باید رضایت همه مالکین باشد

سلام تصرف در مشاعات نیازمند رضایت همه مالکین می‌باشد

با احترام تصرف در مشاعات نیاز به رضایت همه مالکین ساختمان است می توانید اقدام قانونی در این خصوص نمایید

سلام و عرض ادب
ساخت و ساز در مشاعات بدون موافقت سایر مالکین ممنوع است.

باسلام
هر گونه تصرف در مشاعات با رضایت کلیه مالکین است میتوانید دادخواست قلع وقمع مستحدثات تقدیم نمایید